Kan en BH-modell bli spansk dronning?

BERLIN (Dagbladet.no): Et mulig bryllup mellom norske Eva Sannum (26) og spanske kronprins Felipe (33) opptar hele den europeiske ukepressen. Men kan en framtidig konge gifte seg med en fotomodell? Ring og stem!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dette spørsmålet inviterer det store tyske ukemagasinet «Neue Welt für die Frau» sine lesere til å ta stilling til. Svarer du ja, kan du fra Norge ringe 0049800-77 88 488 00. Sier du nei, er nummeret 0049800-77 88 488 01. Men det haster, lesertelefonene stenges i kveld.

Tilstrømningen på telefonen er stor, for flere store tyske aviser har funnet tiltaket så pirrende at numrene er spredd også til det ikke-ukeblad lesende tyske publikum.

I reportasjene om Eva fra Norge blir hun i tekst og bilder presentert som undertøy-modellen med drømmemålene. Vi får vite alt om hvordan Eva og Felipe elsker hverandre, hvor og hvordan de holder sine kjærlighetsmøter i Spania, Norge og om påskeferien i Alpene. Og selvfølgelig om de spanske monarkistenes motstand mot giftermålet.

Pikant fortid

- For tenk om kongen skulle dø og modellen overtar som regent, er en innvending som siteres. Likedan opplysningene om at Felipes foreldre, kong Juan Carlos og dronning Sofia, ikke har det minste imot sympatiske Eva, trass i hennes «pikante fortid», men at de likevel helst hadde sett at sønnen hadde funnet seg en brud «fra sin egen stand».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer