Kan få to års fengsel etter angivelig strandsex

- Vi hadde ikke sex, men jeg lå oppå ham

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 5.juli ble britiske Michelle Palmer (30) og Vince Acors (34) tatt på fersken mens de angivelig hadde sex på en strand i Dubai.

I det muslimske landet ble paret anholdt, anklaget for sex utenfor ekteskap, for å vise usømmelig oppførsel på offentlig sted, og for å ha angrepet en politibetjent.

I går ble paret fremstilt for en domstol i Dubai. Ved domfellelse risikerer paret to års fengsel under strenge muslimske lover, skriver Associated Press.

Nå klamrer britene seg til DNA-funn, som ifølge Palmers advokat viser at paret ikke hadde sex.

- DNA-prøven fra Michelle viser at de ikke hadde sex. Den medisinske undersøkelsen av Vincent ga heller ingen ubestridelige bevis, sier forsvarer Hassan Matar, ifølge Daily Telegraph.

Michelle Palmer jobbet i et magasinforlag i Dubai, men mistet jobben etter at saken ble kjent.

Tidligere har 30-åringen benektet at hun hadde sex på stranden.

- Vi hadde ikke sex, men jeg lå oppå ham. Jeg har vært i Dubai i to og et halvt år, uten å ha brutt loven.

Det britiske parets skjebne avgjøres i neste uke. 9.september skal politmannen, som hevder Michelle Palmer kastet en sko på ham, avhøres.

Kan få to års fengsel etter angivelig strandsex

Å fornærme politiet er en alvorlig forbrytelse i Dubai.

Landet, som er en del av De forente arabiske emirater, har en streng lovgivning i forhold til hva den er i den vestlige verden.

SKJEBNESVANGER STRANDKOS: Vince Acors og Michelle Palmer risikerer to års fengsel i Dubai, etter å ha angivelig blitt tatt på fersken mens de hadde sex. Foto: Aziz Shah, AP
SKJEBNESVANGER STRANDKOS: Vince Acors og Michelle Palmer risikerer to års fengsel i Dubai, etter å ha angivelig blitt tatt på fersken mens de hadde sex. Foto: Aziz Shah, AP Vis mer
HERLIGE DUBAI-STRENDER: Men streng lovgivning.
BEDYRER USKYLD: Michelle Palmer hevder hun ikke hadde sex på stranden.