Hagen-saken

- Kan finne blod i årevis etter

Politiet tror at de fortsatt kan finne bevis for at Anne-Elisabeth Hagen ble drept i boligen i Sloraveien.

BLODSPOR: Politiet har gjort flere undersøkelser i Hagens bolig. Her bruker de ulike teknikker på å lete etter blod. Reporter: Marie Røssland / Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er over 18 måneder siden Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra hjemmet sitt i Sloraveien i Lørenskog. Likevel har politiet de siste ukene brukt mye tid på å finkjemme Hagen familiens eiendommer.

– Man kan finne spor i mange år etterpå, sier tidligere kriminaltekniker og leder av Kripos’ ID-gruppe, Per Angel, til Dagbladet.

Leter etter drapsbevis

Etter at drapssiktede Tom Hagen ble løslatt fra varetekt 8. mai, har det vært klart at politiet ønsker å gjennomføre ytterligere undersøkelser i og rundt Hagens bolig i Sloraveien.

Forsvarer Svein Holden mente politiet ikke hadde rettslig grunnlag for å gjennomføre ytterligere ransakinger etter at Hagen ble løslatt, men Nedre Romerike tingrett konkluderte med at politiet kan fortsette. Holden sa mandag til Rett24 at de ikke anker avgjørelsen, og at de håper politiet kan finne noe som kan kaste lys over saken.

Politiets begrunnelse for at fortsette undersøkelsene er at de mener Anne-Elisabeth Hagen ble drept der. Nedre Romerik tingrett mener det er overvekt av sannsynlighet for å kunne finne drapsbevis på stedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer