Kan ha blitt antastet av voldtektsmannen

TV2-kvinne antastet på Karl Johan

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En TV2-ansatt kvinne ble antastet på Karl Johan i kveld, av det som kan ha vært en av de etterlyste i forbindelse med de tre voldtekssakene på Grünerløkka i Oslo i slutten av februar.

- Kvinnen ble antastet av en mann litt lenger nede i Karl Johan, og løp tilbake til TV2-huset. Der kikket hun på fantomtegningene som ble laget i forbindelse med voldtektssakene for en tid siden, og mente at han lignet på den ene av disse, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Vidar Hjulstad til Dagbladet.no.

I følge Nettavisen er det TV2s Elisabeth Sandve som ble utsatt for den ubehagelige opplevelsen.

- Jeg trodde han skulle dulte til meg vennskapelig, men isteden grep han fatt i det ene brystet mitt. Deretter tok han hånden min hardt og førte den mot skrittet hans, sier reporteren til nettavisen.no

Kvinnen kontaktet politiet, og gav i kveld forklaring på politihuset i Oslo.

- Jeg vet ikke hva resultatet av avhøret er. Vi har ikke pågrepet noen, og vi ser ikke etter mannen lenger, sier Hjulstad ved 23-tiden i kveld.

Politiet fikk melding om hendelsen litt før klokken 19

- Vi har stoppet flere personer i kveld, men ingen er så langt pågrepet, sier Hjulstad.

ETTERLYST: Disse to er etterlyst i forbindelse med tre voldtektssaker på Grünerløkka, Oslo, i slutten av februar. I kveld ble en TV2-ansatt kvinne antastet på Karl Johan, muligens av mannen til høyre. Politiet lette i området uten resultat. Tegning: POLITIET
ETTERLYST: Disse to er etterlyst i forbindelse med tre voldtektssaker på Grünerløkka, Oslo, i slutten av februar. I kveld ble en TV2-ansatt kvinne antastet på Karl Johan, muligens av mannen til høyre. Politiet lette i området uten resultat. Tegning: POLITIET Vis mer

En 26-åringen som ble stoppet av politiet i Stortingsgata er sint over behandlingen han fikk.

- Det var helt unødvendig og kjempeirriterende. De tok bilder av meg midt på gata og lot meg stå foran alle de forbipasserende i en time, sier han til Dagbladet.no.

Han ble etterhvert fraktet til Grønland politistasjon der en dame sa at det var feil person, sier han. Han ble så sluppet fri. 

LIGNET OVERFALLSMANN: En 26-åring ble stoppet av politiet på gata fordi han lignet på gjerningsmannen.