Kan ha blitt bortført av en kvinne

Et nytt vitne kan kaste lys over kidnappingen av de to jentene i England. Han mener en kvinne kan ha lurt de to inn i en ventende bil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

51 år gamle David Kitching var på en restaurant i Soham den kvelden Holly Wells og Jessica Chapman forsvant. Han hevder han så en mistenkelig kvinne sitte i en grønn bil utenfor restauranten han feiret barnebarnets dåp på. Kvinnen skal ha stirret intenst inn på spisestedet, og det skal ha sittet en person ved siden av henne i bilen.

- Jeg syntes det var merkelig, og jeg husket det på grunn av måten hun så på oss på. Det var nervepirrende, det var en intens stirring. Det var ganske mange små barn i restauranten den kvelden, sier Kitching til London Evening News. Han sier han ikke tenkte noe særlig over det akkurat da, men i ettertid mener han at barna kan ha vært grunnen til at kvinnen stirret så intenst inn i restauranten.

Kvinnen skal ha vært i tredveårene og pent kledd. Bilen hun satt i skal ha stått utenfor restauranten i rundt fem minutter før den kjørte avsted mot Newmarket. Etter et tips fra en jogger, gjennomsøkte politiet to jordhauger i et skogholt i Newmarket i går uten resultat, og fatter nå stor interesse for de nye opplysningene i saken.

Tidligere har en taxisjåfør tipset politiet om en grønn bil som kjørte vinglete langs veien i Soham med to jenter i baksetet. Dette tipset ser politiet nå bort fra, da tidspunktene taxisjåføren har oppgitt ikke stemmer overens med den siste sikre observasjonen av jentene. Flere andre har også tipset om en ukjent grønn bil i Soham denne kvelden.

- Kanskje det bare var tilfeldig at det var flere grønne biler i Soham den kvelden, men jeg er ett hundre prosent sikker på at jeg så en kvinne i bilen som stirret på restauranten, sier Kitching til avisa.

  • Politiet står helt uten konkrete spor i saken etter at de forgjeves har fulgt alle ledetrådene til nå, og er svært interessert i det Kitching så. I går kveld appellerte etterforskningslederen David Beck til kidnapperen via radio og tv. Beck ba ham ringe etterforskerne innen midnatt i dag på en spesiell telefonlinje politiet har opprettet for kidnapperen.
ETTERLYSES OVERALT: Denne plakaten hang godt synlig på stadion i Budapest under Champions League-oppgjøret mellom Zalaegerszeg og Manchester United i går kveld.
KAN HA BLITT BORTFØRT AV EN KVINNE: Et nytt vitne hevder han så en mistenkelig kvinne i Soham samme kveld som Holly Wells og Jessica Chapman forsvant. Kvinnen skal ha stirret inn i en restaurant full av barn.
UTEN SPOR: Etterforskningsleder David Beck har svært få ledetråder igjen å følge, og er svært interessert i observasjonen av kvinnen.