Kan ha blitt gruppevoldtatt på hjemme-alene-fest

Offeret skal være ei 17-årig jente. De siktede guttene hevder sexen var frivillig.

VURDERER MOTANMELDELSE: Advokat Sverre Næss sier hans klient vurderer motanmeldelse etter voldtektssiktelsen på Romerike. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX .
VURDERER MOTANMELDELSE: Advokat Sverre Næss sier hans klient vurderer motanmeldelse etter voldtektssiktelsen på Romerike. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) De fem mindreårige guttene som er siktet for massevoldtekt av ei jente på Romerike nekter straffskyld.

Sterkt preget- Fornærmede er sterkt preget av hendelsen, og får hjelp i forhold til det som har skjedd, sier Runa Kosberg, jentas bistandsadvoakt, til Romerikets Blad.Det har foreløpig ikke lyktes Dagbladet å komme i kontakt med Kosberg.Forsvarer til en av de siktede guttene, Sverre Næss, sier dette dreier seg om helt vanlig festsex.

- Min klient forteller at han var på en hjemme-alene-fest hos en jente de kjente fra før. Der skal flere av guttene ha hatt sex med minst en av de to jentene som var på festen. Klienten min forteller at det er snakk om frivillig sex på fest, sier advokat Sverre Næss, som forsvarer en 17-årig gutt fra Nedre Romerike. - Guttene skal ha besøkt jentene lørdag formiddag, og skal da ha blitt invitert tilbake dit lørdag kveld, forteller Næss til Dagbladet.

Vurderer motanmeldelseSå vidt Næss har fått inntrykk av, skal det dreie seg om en vennegjeng på flere gutter i alderen 15-17 år. Guttene har forklart at de også tidligere har hatt sex med jenta som nå har anmeldt gruppevoldtekt. - Det skal ha vært frivillig sex hver gang, sier Næss.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer