Kan ha drept to uker gammel sønn

Kevin Andre døde angivelig da faren snublet og mistet ham. Men politiet tror ikke lenger på farens forklaring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mannen er siktet for å ha drept sønnen. Politiet i Tromsø har ifølge Nordlys innstilt på at det skal reises tiltale mot mannen. Førstestatsadvokat Lars Fause er i ferd med å sende over sin innstilling, men vil ikke si hva hans anbefaling går ut på.

«Snublet»

Den drapssiktede 45-åringen har forklart at han snublet og mistet sønnen Kevin Andre mens han bar ham. Politiet mener denne forklaringen ikke stemmer overens med skadene Kevin Andre ble påført.

Sønnen var bare to uker gammel da han døde 6.april 1998. Gutten ble obdusert ved Regionsykehuset i Tromsø som alarmerte politiet.

I januar 1999 ble saken henlagt av statsadvokaten. Men i en barnefordelingssak mellom den siktede 45-åringen og hans samboer i fjor høst dukket nye momenter opp. Dette førte til at statsadvokaten ba politiet innhente flere opplysninger om dødsfallet. Blant de nye opplysningene som følger saken til Riksadvokaten, er en innstilling fra professor Torleiv Rognum ved Rettsmedisinsk institutt. Tromsømannen ble for to måneder siden dømt for fire tilfeller av vold og trusler, blant annet mot moren til Kevin Andre som tidligere var mannens samboer. Mannen har besøksforbud mot sju personer i Tromsødistriktet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer