Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kan ha falt 300 meter

En rundt 40 år gammel kvinne omkom da hun falt utfor et stup ved Vassberget i Rondane rett før klokka 16 fredag ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge Gudbrandsdal politidistrikt kan hun ha falt 300 meter.

_Kvinnen var sammen med datteren da ulykken skjedde. Etter det vi vet så langt, kom hun for langt ut på kanten av stupet hvor en skavel løsnet. Hun ble hentet av luftambulanse og sendt til Dombås, opplyser lensmannsførstebetjent Arne Granlund ved Lesja og Dovre lensmannsdistrikt til Dagbladet :på nettet.

16 aksjoner i fjellet

Langfredag er så langt påskens mest hektiske dag for Røde kors' hjelpemannskaper. På Svarstad skisenter mellom Larvik og Kongsberg ble en mann sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter en alpinulykke. I alt behandlet Røde kors 220 skadde personer på fredag. 64 var menn, 69 kvinner og 87 barn.

Siden forrige fredag har det frivillige hjelpekorpset behandlet 659 personer.

- Vi har lett etter 46 personer - fordelt på 16 forskjellige aksjoner - siden påsken startet. Alle er heldigvis funnet i god behold, sier vaktleder Arvid Ryen ved Røde kors' informasjonssentral på Golsfjellet.