Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kan ha frosset i hjel

Mannen ble funnet blodig utenfor sitt eget hus. Kona og nevøen er siktet i saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere saker:

 • Dette har ikke jeg gjort
 • Ektefellen siktet
 • Nevøen kan bli felt av skoene

  Obduksjonsrapporten viser at den 61-årige mannens om ble funnet død på Stavne i Trondheim på søndag ikke døde av hodeskaden han hadde. Han kan ha frosset i hjel i påvirket tilstand, skriver Adresseavisen.

  Mannen ble funnet blodig på gårdsplassen utenfor sitt eget hus. Konklusjonen i obduksjonsrapporten viser at hodeskaden han hadde isolert sett ikke var dødelig, og heller ikke døde 61-åringen av hjertesvikt.

  - Det kan tyde på at dødsfallet skyldes nedkjøling og avdøde var påvirket av alkohol, sier seksjonsleder Per Bjørgum ved Sentrum politistasjon.

  Kan ha falt


  Dødsårsaken skyldes heller ikke hjertesvikt. Promille avdøde hadde vil ikke politiet gå ut med. Det ser ut til at 61-åringen har ligget i flere timer da han ble funnet av tilfeldig forbipasserende søndag ettermiddag.

  Mannens ektefelle sitter i varetekt og hennes forsvarer Christian Wiig mener obduksjonsrapporten viser at kvinnen på 59-år ikke har noe med dødsfallet å gjøre. Også mannens 25-årige nevø er varetektsfengslet i fire uker. Begge er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, og begge nekter straffskyld.

  Det ble funnet blodsøl flere steder ved huset. En teori er at mannen har falt fra trappa og ned på gårdsplassen.

  Politiet vurderer å foreta nye avhør av de siktede i dag. Politiet har ifølge Adresseavisen ikke rykket ut til ekteparets bolig på grunn av bråk.

FUNNET DØD UTENFOR SITT EGET HUS:</B> 61-årigen ha frosset ihjel.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media