Kan ha funnet Linda

Politiet fikk søndag kveld Rettsmedisinsk institutts rapport om levninger man frykter stammer fra 18 år gamle Linda Johansen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Innholdet i rapporten blir først offentliggjort mandag, når pårørende er varslet, sier politiinspektør one Vangen i Bodø politidistrikt til Dagbladet.no. Linda Didriksen forsvant fra sit hjem i Meløy 1. juni i fjor.

- Det er mye som tyder på at vi står overfor en drapssak, det kan jeg bekrefte, men vi har ingen mistenkte i saken, opplyser Vangen.

Det som kan være levningene etter den gravide 18-åringen ble tidligere denne uka funnet ved Storvikskaret i Gildeskål kommune, skriver Nordlands Framtid.

Det er funnstedet som gjør at etterforskerne mistenker at Linda ble drept. Funnstedet er på land og betegnes som svært mistenkelig i forhold til et naturlig dødsfall.

- Vi har funnet levninger som vi med sikkerhet kan si stammer fra et menneske. Disse er allerede sendt til Rettsmedisinsk institutt i Oslo for identifisering. Vi håper at en foreløpig rapport er klar søndag kveld, sier Vangen.

Tidlig i mai fikk Bodø-politiet assistanse fra to Kripos-etterforskere i etterforskningen av forsvinningssaken.

29. mai ble det satt i gang søk i terrenget i Gildeskål kommune.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer