Kan ha funnet savnede Eeva-Maria (31) i Bergen

Politiet i Bergen opplyser at de kan ha funnet savnede Eeva-Maria Sieppi i Lille Lungegårdsvann.

KAN VÆRE FUNNET: Eeva-Maria Sieppi har vært savnet i Bergen siden natt til 17. mai. Nå kan hun være funnet død i Lille Lungegårdsvann. Foto: Privat
KAN VÆRE FUNNET: Eeva-Maria Sieppi har vært savnet i Bergen siden natt til 17. mai. Nå kan hun være funnet død i Lille Lungegårdsvann. Foto: PrivatVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BERGEN (Dagbladet): Politiet bekreftet i ettermiddag at de har funnet en død person i Lille Lungegårdsvann i Bergen.

De har sperret av et område rundt vannet, og alle som er i området er blitt bortvist. Politiet har nå trukket et lik opp av vannet og kjørt det bort.

Det ble tidligere i dag søkt etter Eeva-Maria Sieppi med en sonar i vannet. Hun har vært savnet siden natt til 17. mai.

Familie og venner har gjennomført nesten daglige søk i forkskjellige områder i Bergen sentrum etter at hun ble meldt savnet. Dykkere har tidligere søkt i Lille Lungegårdsvann og langs kaiene i indre havn.

Bekrefter
Politioverbetjent og seksjonsleder Rigmor Isehaug leder etterforskningen. Hun er nå ved Lille Lungegårdsvann, og sier til Bergensavisen (BA) at det er funnet en død kvinne.

- Det er trolig den savnede Eeva-Maria Sieppi. De pårørende ble varslet før området ble sperret av, men sikker identitet får vi ikke før i morgen. Nå gjør krimteknikerne undersøkelser på stedet, sier Rigmor Isehaug, leder for volds- og sedelighetsseksjonen ved Bergen sentrum politistasjon til BT.no

Blir obdusert Hun forteller at liket ble funnet 15 meter fra land. Det er fortsatt for tidlig å si om kvinnen er blitt utsatt for noe kriminelt. Obduksjon blir trolig gjennomført fredag.

Eeva-Maria Sieppi ble observert på Deli De Luca i Vestre Torggate ved 03.00-tiden. Kort tid etterpå sluttet mobiltelefonen hennes å virke. Det kan nå kanskje forklares med at hun på en eller annen måte har havnet i vannet.

Samlet i sorg Kjæresten til Eeva-Maria Sieppi har deltatt å letingen etter henne siden hun forsvant. Han heter Ørjan Flatseth og har tidligere uttalt til Dagbladet at han fryktet at hun var blitt utsatt for noe kriminelt. Han er nå sammen med venner på utestedet Det akademiske kvarter hvor mange er samlet i sorg.

GJORDE FUNN: Det er blitt søkt med sonar i Lille Lungegårdsvann i dag. I ettermiddag ble det funnet en død kvinne.
Foto: Tor Erik Mathiesen / NTB scanpix
GJORDE FUNN: Det er blitt søkt med sonar i Lille Lungegårdsvann i dag. I ettermiddag ble det funnet en død kvinne. Foto: Tor Erik Mathiesen / NTB scanpix Vis mer

- Vi slår nå ring rundt Ørjan og hennes familie. Alle som hadde planlagt å delta i letingen i dag er samlet her sammen med venner og familie. Vi forholder oss til at det kan være Eeva-Maria som er funnet, og stiller oss åpent til hva som kan ha skjedd med henne, sier Bjørn Tony Myrmellom til Dagbladet.

Han har også deltatt i søket etter den 31 år gamle kvinnen siden hun forsvant.

BEKREFTER: Politioverbetjent Rigmor Isehaug bekrefter at det er funnet en død kvinne, og at det kan være savnede Eeva-Maria Sieppi.
Foto: Tor Erik Mathiesen / NTB scanpix
BEKREFTER: Politioverbetjent Rigmor Isehaug bekrefter at det er funnet en død kvinne, og at det kan være savnede Eeva-Maria Sieppi. Foto: Tor Erik Mathiesen / NTB scanpix Vis mer