Kan ha hatt fest hjemme

Politiet undersøker om 39 år gamle Reidun Hardang Natadal hadde besøk av noen i leiligheten sin før hun forlot den en gang lørdag. Funn av flere tomme ølbokser kan tyde på det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge avisa Varden har politiet funnet seks tomme ølbokser i leiligheten til 39-åringen. Disse var kjøpt inn samme dag, på formiddagen, av tobarnmorens 19 år gamle sønn. Hun kan ha drukket opp alle boksene selv, men en polititeori er at 39-åringen har hatt et vorspiel i leiligheten. Politiet har sikret seg de tomme ølboksene og undersøker dem nå for avtrykk.

Reidun Hardang Natadal avlyste en planlagt reise til Sverige med sin samboer helgen hun forsvant. Politiets etterforskning har så langt ikke avdekket om kvinnen hadde lagt andre planer for helgen.

Hun hadde telefonisk kontakt med flere personer den aktuelle helgen, blant annet sin kjæreste, sin 11 år gamle sønn og sin eks-mann. Han og den yngste sønnen kom til Natadals leilighet ved 21-tida lørdag kveld og hentet en sovepose, noe de hadde avtalt tidligere på lørdag. Da de kom til leiligheten sto lyset på, men det var ingen hjemme.

Et vitne har fortalt politiet at vedkommende så og hilste på Reidun ved 20-tida lørdag kveld. Observasjonen ble gjort like ved sykehuset i Notodden der kvinnen arbeidet.