OVERVÅKET: Et av flere overvåkningskameraer i P-huset der en mann ble funnet drept i natt. Foto: Sindre Granly Meldalen
OVERVÅKET: Et av flere overvåkningskameraer i P-huset der en mann ble funnet drept i natt. Foto: Sindre Granly MeldalenVis mer

Kan ha P-hus-drapsmannen på video

Mann funnet drept i garasjeanlegg i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Har du informasjon om denne saken? Kontakt politiet på 22 66 90 50. Kontakt Dagbladet på 24 00 00 00, 2400@db.no eller SMS til 2400.

(Dagbladet): Natt til tirsdag ble en norskvietnamesisk mann i 40-årene funnet drept i et parkeringshus på Grønland i Oslo. 

Han satt i sin egen bil, en mørk BMW sedan, da han ble funnet død av en vekter i 01.00-tida.

Politiinspektør Grete Lien Metlid bekrefter overfor Dagbladet at de har hentet ut materialet fra overvåkningskameraene i parkeringshuset.

Overvåkningskamerane dekker blant annet inn- og utgangene. Sannsynligheten er derfor stor for at en gjerningsmann kan han blitt fanget på video. Metlid ønsker ikke å kommentere dette ennå.

- Vi har en observasjon av mannen i 23-tida, men vi ønsker flere tips. Spesielt tidspunktet fra tidsrommet mellom 22.30 og 01.00, sier Metlid til Dagbladet.

Mannen er tidligere kjent for politiet. Politiet vet ikke hva som kan være motivet for drapet.

- Vi kjenner noen opplysninger om mannen fra tidligere, og vi sjekker nå om dette kan ha sammenheng med dette. Nå er det viktig å avhøre mest mulig folk rundt han, sier Metlid.

- Politiet har gode opplysninger og informasjon å jobbe med. Men hvor snarlig vi vil få et gjennombrudd i saken kan jeg ikke si, sier Metlid.

MISTENKELIG DØDSFALL: Politiet har sikret seg bilder fra overvåkingskameraer. Foto: SIndre Granly Meldalen
MISTENKELIG DØDSFALL: Politiet har sikret seg bilder fra overvåkingskameraer. Foto: SIndre Granly Meldalen Vis mer