Kan ha smittet 130 jenter med HIV

«Hot Boy» tatt i Sverige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): To jenter er bekreftet HIV-smittet, og politiet frykter at han kan ha smittet over hundre andre. Den 32 år gamle mannen, som kaller seg «Hot Boy», ble varetektsfengslet i dag.

- Vi tror han har hatt seksuell kontakt med rundt 130 unge jenter som han har truffet på ulike chattesider, sier Diana Sundin ved Västerort politidistrikt til Aftonbladet.

Ubeskyttet sex

32-åringen har vært HIV positiv i 15 år. Han er britisk statsborger, men er bosatt i Stockholmsområdet. Tross diagnosen har han hatt ubeskyttet sex med jenter og unge kvinner over hele Sverige i perioden 2003-2006, opplyser politiet.

Diana Sundin, politiets informasjonsansvarlig, forteller at jentene mannen kom i kontakt med på nettet er svært unge.

- De er fra begynnelsen av tenårene og oppover, sier Sundin til Expressen.

Mannen er mistenkt for grov mishandling på de to jentene som er bekreftet smittet. Ifølge mannens advokat, Hanna Lindblom, erkjenner han det ene tilfellet.

Uvisst omfang

HOT BOY: Politiet frykter at den 32 år gamle mannen har hatt ubeskyttet sex med opptil 130 jenter, vel vitende om at han er HIV-positiv. Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX
HOT BOY: Politiet frykter at den 32 år gamle mannen har hatt ubeskyttet sex med opptil 130 jenter, vel vitende om at han er HIV-positiv. Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX Vis mer

Politiet har navn på alle de 130 jentene mannen har vært i kontakt med. De har snakket med dem alle, men har ikke kalt dem inn til avhør. Det er uvisst hvor mange mannen har smittet.

- Vi vet ikke hvor mange som er smittet. Det er også en fare for at smitten har blitt overført videre, fra smittede jenter, sier Sundin.

- Dette kan dessverre være kjempestort.

Mannen ble pågrepet tirsdag og varetektsfengslet i Solna tingrett i dag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer