Mor siktet for drap og drapsforsøk i Tromsø

Kan ha tatt buss til åstedet

Timen mellom 16.30 og 17.30 framstår som mystisk i drapsetterforskningen i Tromsø. Politiet har nå tatt kontakt med busselskap i håp for å finne løsningen.

TROMSØ: Ei jente på seks, ei jente på fire, ei jente på ett og et halvt år og deres mor i 20-åra ble alle dratt opp fra vannet av en politibetjent som kastet seg uti. Video: Christian Wehus. Reporter: Trym Mogen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TROMSØ (Dagbladet): Ei jente på seks år ble mandag kveld erklært død etter å ha blitt funnet i vannet i Tromsø, mens hennes yngre søstre på fire og ett og et halvt år ble funnet livstruende skadd.

Deres mor, som også ble funnet i vannet og døde kort tid etterpå, er siktet for drap og drapsforsøk på seksåringen, ei jente på fire år og ei jente på ett og et halvt.

Politiet gjennomførte tirsdag en rekke nye avhør i saken. Politiet har nå som hovedoppgave å finne ut av hvorfor mora kan ha valgt å ta med seg tre av sine egne barn i døden, og hvordan hun gjorde det.

Den avdøde jenta på seks år gikk på Borgtun skole, og familien på fem bodde like ved. Derfra og til stedet hvor de livløse kroppene ble funnet i sjøen på Fagereng mandag kveld, er det knappe åtte kilometer kjøring. Den strekningen gjøres unna på like over ti minutter med bil.

Undersøker buss-spor

Politiet undersøker nå om mora kan ha tatt buss med de tre barna fra hjemområdet og til strandkanten til Fagereng, der det mandag kveld var snøstorm.

Kommunikasjonssjef i busselskapet Tide, Marianne Frønsdal, avslører overfor Dagbladet at politiet har tatt kontakt med dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer