Kan ha truffet drapsmannen i kirken

Mann var sykelig opptatt av britisk 15-åring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ei 15 år gammel jente ble i går brutalt drept da hun var på vei hjem fra skolen i London. Femtenåringen ble funnet i skoleuniformen med rundt ti knivstikk i brystet, nakken og ryggen.

En mann i 30-årene er arrestert og avhøres nå om forholdet, melder britiske medier.

Den drepte jenta skal ha vært gjenstand for uønsket oppmerksomhet fra en mann som ifølge telegraph.uk var syklig opptatt av den unge jenta.

Det jobbes ut fra en stalker-teori, skriver avisa.

- En teori er at hun møtte ham gjennom en kirkegruppe, men det var kjærlighet som ikke ble gjengjeldt. Hun ville ikke vite av han, sier en politikilde.

Drept i heisen

Politiet tror drapsmannen fulgte etter jenta inn i bygningen da hun var på vei hjem fra skolen. Han slo til mens hun var alene i heisen.

Mannen som er arrestert ble sett mens han vasket blod av hendene og armene på et offentlig toalett rett etter det brutale overfallet.

KNIVDREPT:  En 15 år gammel jente ble funnet drept i London i går.  Dette er den 16. tenåringsdrapet som er begått i byen i år. Foto: REUTERS/Luke MacGregor
KNIVDREPT: En 15 år gammel jente ble funnet drept i London i går. Dette er den 16. tenåringsdrapet som er begått i byen i år. Foto: REUTERS/Luke MacGregor Vis mer

Naboer beskriver skolejenta som «sprudlende og alltid blid.» Liket hennes ble funnet klokken 15.45 lokal tid av en nabokvinne som hadde hentet datteren sin på skolen. Hun ble erklært død på stedet.

Voldsbølge

Dette er den 16. tenåringsdrapet som er begått i London så langt i år.

Den britiske regjeringen satt forrige uke i gang en større kampanje mot at folk tar med seg kniver ut på byen for å få slutt på voldsbølgen blant ungdom.

Politiet har varslet at de vil forsøke å komme knivvolden til livs ved å stoppe og kroppsvisitere flere unge.

Kan ha truffet drapsmannen i kirken
ÅSTEDET: Jenta ble funne drept i heisen i denne boligblokken.