- Kan høre kvinner og barn skrike inne i toget

58 omkommet i togavsporing i Pakistan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ekspresstoget fra Karachi til Lahore i Pakistan sporet av natt til onsdag i høy fart. 58 mennesker mistet livet i ulykken og 120 ble skadd.

Nattoget var fullt av ferierende passasjerer da 12 av togets 16 vogner gikk av sporet av ved Mehrabpur, 400 kilometer nord for Karachi.

Vitner melder om varierende antall døde, men politisjefen Sikander Ali, som var på åstedet, har fortalt at hjelpemannskapene har trukket minst 50 døde ut av vraket av vognene. Mange flere satt fortsatt fastklemt.

Pakistans største private nødhjelpsorganisasjon, Edhi Foundation, melder på sin side at det er funnet 58 omkomne og 122 skadde passasjerer. Tilstanden er kritisk for 40 av de skadde.Fast i vraket Flere titall passasjerer satt fortsatt fast i vraket, og hjelpemannskapene bruker skjærebrennere for å få dem løs.

- Vi kan høre kvinner og barn som skriker inne i de to siste vognene, sa David John i Edhi på telefon fra åstedet. Edhi frykter at dødstallet kan stige når de to siste vognene er gjennomsøkt.

Andre vitner forteller at forholdene var vanskelige for redningsarbeiderne. Det var fortsatt mørkt og vanskelig å se. Flere av vognene havnet også i grøfter fulle av vann ved siden av sporet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer