- Kan ikke bruke tida på kafé eller Sats

Sykepleierforbundet føler seg sjikanert etter uttalelser fra Spekter-direktør.

MÅ JOBBE MER:  Spekter-direktør Anne-Kari Bratten har liten sans for at folk velger fritid framfor arbeid. Bildet fra lønnsforhandlingene i 2007. 

Foto: Knut Falch / SCANPIX
MÅ JOBBE MER: Spekter-direktør Anne-Kari Bratten har liten sans for at folk velger fritid framfor arbeid. Bildet fra lønnsforhandlingene i 2007. Foto: Knut Falch / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Leder i Norsk sykepleierforbund, Lisbeth Normann, tenner på alle pluggene etter Spekter-direktør Anne-Kari Brattens uttalelser på Dagsrevyen i kveld. Spurt om hva hun synes om sykepleiernes vilje til å jobbe mer svarer Anne-Kari Bratten følgende.

- Det er en tendens nå til at folk velger fritid framfor arbeidstid. Jeg synes alle, kanskje særlig sykepleiere, må opp-prioritere verdien av arbeid. Skal vi få nok arbeidskraft i denne sektoren når eldrebølgen kommer så må folk jobbe mer. De må forstå at de må delta på denne dugnaden. Da kan verken sykepleiere eller andre bruke tiden de kunne stilt til rådighet for arbeidslivet på å sitte på kafé eller gå på Sats, da må vi delta i arbeidslivet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer