- Kan ikke leve med å ikke granske dette

En svært preget bistandsadvokat Vibeke Hein Bæra kom rett fra Linn Madelen Bråthens (33) begravelse, for å snakke om familiens reaksjoner og frustrasjoner.

BEGRAVES: Linn Madelen Bråthen (33) ble fulgt av mange familiemedlemmer og venner til hennes siste hvilested på Stathelle kirkegård. Foto: Per Flåthe / Dagbladet
BEGRAVES: Linn Madelen Bråthen (33) ble fulgt av mange familiemedlemmer og venner til hennes siste hvilested på Stathelle kirkegård. Foto: Per Flåthe / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STATHELLE / LANGESUND (Dagbladet): Bistandsadvokat Bæra, og venner og bekjente av den antatt drepte Linn Madelen, forteller om en meget stilfull og verdig begravelse. Stathelle kirke var helt full. Sogneprest Bård Haugstvedt forrettet. Han kunne fortelle om et usedvanlig omtenksomt og varmt menneske, som var godt likt av mange, uansett alder.

- Linn var åpenbart et menneske som har betydd mye for mange. Både unge og godt voksne. Dette er ei jente som har satt fotspor, sier Vibeke Hein Bæra.

Hun legger til at varme ordt til tross, er dagen i dag svært tung å bære for nær familie og venner.

- Dette er en spesielt tung dag fordi både fengsling av siktede og begravelse finner sted samtidig. Dessuten er de slitne fordi de har selv drevet fram denne saken, og først nå kan de tenke på sorgarbeidet, forteller Bæra.

Hun forteller ellers om en familie som preges av ubesvarte spørsmål og skuffelse over politiets totale interesseløshet den første tiden etter Linns dødsfall.

- Men de er trygge på at Vestfold politidistrikt vil gjøre en god jobb.

Granskes På Dagbladets spørsmål om familie har registrert at det kanskje ikke blir noen intern gransking av Telemark politi i denne saken, svarer Vibeke Hein Bæra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer