Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Kan ikke se bort i fra uhell

Kniven lå ved siden av den 35 år gamle mannen som ble funnet død i Kyrksæterøra fredag ettermiddag. Politiet opplyser at mannen har en stikkskade i brystet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 36 år gammel kvinnen som fant den 35 år gamle mannen med en kniv stukket i brystet i Kyrksæterøra, har fortsatt status som vitne i saken.

Kvinnen satt fredag kveld og natt til lørdag i avhør på lensmannskontoret i Kyrksæterøra.

Ingen siktet

- Hun har fortsatt status som vitne i saken, sier lensmann Jostein Rindal ved Hemne og Snillfjord lensmannskontor til NTB, og understreker at ingen personer ennå er mistenkt.

Politiet har i ettermiddag ingen nye opplysninger å komme med i saken, og den bebudede pressekonferansen klokka 16.00 er avlyst.

Kan være uhell

- Han ble funnet med en kniv i nærheten av seg og med en stikkskade i brystet. Vi kan ikke se bort fra at dette er et uhell, men vi arbeider ut fra «verstefalls-teorien», sier Rindal.

Lensmannskontoret har fått bistand av tekniske og taktiske etterforskere fra Sentrum politistasjon i Trondheim.

En foreløpig obduksjonsrapport vil være klar lørdag ettermiddag.

Venninne

Kvinnen var en venninne av den drepte læreren. Hun oppholdt seg i eller ved eneboligen på Kyrksæterøra i 16-tiden fredag, og var den som fant 35-åringen. Hun varslet ambulanse, men 35-åringen var allerede død da en lege kom til stedet.

Ifølge politiet var kvinnen svært oppbrakt etter det hun hadde vært igjennom.

Bodde alene

35-åringen bodde alene i eneboligen i Haugen boligfelt i Kyrksæterøra. Han var han ansatt som lærer ved Sodin skole i Hemne kommune, der han hadde ansvaret for en 1. klasse sammen med en annen lærer.

Natt til lørdag ble det avholdt minnestund på skolen for de ansatte.

35-åringen etterlater seg et lite barn.

MISTENKELIG DØDSFALL: Politibetjentene Gjermund Bjørkøy og Halvard Haugseth foran eneboligen på Kyrksæterøra der en kvinne fant den 35 år gamle mannen død med en stikkskade i brystet. Politiet etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall.