Kan ikke snakke eller gå

Eks-president Ronald Reagan (92) er svært syk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hadde skamfølelse for sex

Den tidligere amerikanske presidenten lider av Alzheimer's. Datteren Patti Davis sier i et intervju med US magazine at faren verken kan snakke eller gå, ifølge BBC.

Reagan har ikke vist seg offentlig etter at han for flere år siden trakk seg tilbake til sitt hjem i Los Angeles, hvor han pleies av nære familiemedlemmer.

- Folk spør meg ofte hvordan far har det. De lurer på om han fortsatt kjenner meg igjen, om han kjenner igjen noen av oss. Det får meg til å innse at mor og jeg har vært så beskyttende siden han ble syk for ti år siden at man innbiller seg at han fortsatt går og snakker, sier datteren Patti Davis til People Magazine, ifølge BBC.

- Når han er våken, noe han sjelden er, ser ut på trærne utenfor vinduet.

Davis forteller at faren for det meste er sengeliggende, eller bare ved sjeldne anledninger kan trilles rundt i rullestol.

Kona Nancy har vært en viktig støttespiller for Reagan den siste tida.

- Hun klager ikke, men hun er trist. Du kan høre det på stemmen hennes, sier en tidligere kollega om Nancy Reagan, Shelia Tate, til People magazine.

FAMILIESTØTTE: En svært syk Ronald Reagan får god støtte av familien. Her sammen med datteren Maureen (t.v.), hennes ektemann Dennis Revell og Ronalds kone Nancy. Foto: AP/SCANPIX

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer