Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Kan ikke stoppe TV2

Men mulla Krekar anmelder Shabana Rehman for legemsfornærmelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Brynjar Meling har ikke fått snakket med mulla Krekar om at TV2 i kveld viser bildene av at Shabana Rehman løftet mullaen på Smuget i går kveld.

- Men jeg vil foreholde ham at det vil vi ikke ha noen mulighet til å stoppe at bildene blir vist, sier mulla Krekars advokat Brynjar Meling til Dagbladet.no.

Imidlertid bekrefter Meling at Krekar vil anmelde Shabana for legemsfornærmelse.

- Grunnen er at hun har krenket hans legeme ved å gjøre det hun har gjort, sier advokaten.

Meling vil formulere anmeldelsen i løpet av kvelden. Verken han eller mulla Krekar har snakket med Shabana Rehman i dag, melder NTB.

Det var etter en debatt på Smuget i går kveld at Shabana Rehman inviterte Krekar til å være med på en test. Hun tok tak rundt lårene hans, og løftet ham i været. Poenget hennes var at dersom en liten kvinne kunne løfte Krekar, kunne han ikke være så farlig.

- Jeg konstaterer at det som har skjedd er at en kvinne har løftet en mann, sa Shabana til Dagbladet.no i dag.

LIFT-UP: Komiker Shabana Rehman tok tak i mulla Krekar og løftet ham i været på Smuget i går.
ANMELDER: Mulla Krekar føler seg krenket av Shabana Rehmans løft.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling