Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Kan ikke tro det

Asle Ruud, nærmeste nabo til siktede, er sjokkert over anklagen mot eksmannen.Venner og kjente av den siktede hevder imidlertid at 40-åringen var sykelig betatt av ekskona - og svært sjalu.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg kan ikke skjønne at han kan ha gjort noe slik. Jeg ble sjokkert da jeg hørte om besøksforbudet, fordi jeg har sett den tidligere kona i gården mange ganger før. Jeg vet ikke helt hva jeg skal tro, for det skjer jo så mye fryktelig for tida, sier Ruud (70) til Dagbladet. Han forteller at siktede har bodd på Strømsø siden slutten av 90-tallet.

- Han jobbet skift, så han var hjemme på forskjellige tider av døgnet. Det har aldri vært noe tull med ham, sier han. Andre Dagbladet snakket med i nabolaget, var alle sjokkerte over anklagene mot eksmannen.

PÅ SAKEN:

I DRAMMEN: Ulf André Andersen, Kristoffer Egeberg, Stian Haraldsen, Anja Hegg,

I OSLO: Frode Hansen, Hilde Schjerve, Nicolai Heyerdahl, Anders Hagen og Gunnar Hultgreen

SJOKKERT: Naboen til den siktede, Asle Ruud, er sjokkert over anklagen mot eksmannen.
TOTALVRAK:</B> Den lille Golfen ble sprengt i filler, og bilene som sto ved siden fikk også store skader i eksplosjonen. Ifølge vitner sto flammene 10-15 meter til værs.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling