- Kan nesten ikke gå trygt på gata lenger

Søstrene Christine (25) og Michelle (14) er skremt etter at Sigrid (16) forsvant. - Håper hun dukker opp.

REDDE: Søstrene Christine (25) og Michelle (14) synes det er skummelt at det skjer så nært. Foto: Jonas Rasch / Dagbladet.
REDDE: Søstrene Christine (25) og Michelle (14) synes det er skummelt at det skjer så nært. Foto: Jonas Rasch / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det er vemmelig at det skjer så nært. Vi går jo ofte forbi her og hun gikk jo fra Vetlandsveien, som er like ved der vi bor. Michelle er jo jevnaldrende, så det er ekkelt å tenke på, sier Christina Karang (25) til Dagbladet.

Dagbladet møtte Karang og søstera Michelle Palmberg (14) ved barnehagen i Dalbakkveien 75, der tidligere på dagen hadde funnet Sigrid Giskegjerde Schjetnes mobiltelefonen, sko og sokker.

Men 16-åringen er fremdeles sporløst forsvunnet. Sporene stopper rundt 300 meter fra foreldrenes hus.

Samme omgangskrets Michelle kjenner godt til Sigrid, og er del av samme omgangskrets. De møttes blant annet da Sigrid spilte fotball og innebandy, i tillegg til andre anledninger som 17. mai-feiringen i år.

- Det er særlig ekkelt når det skjer sånne ting med noen man kjenner. Det verste er kanskje at man ikke vet hva som har skjedd. Jeg håper hun dukker opp. Det viktigste er at hun kommer tilbake i live, sier Michelle.

- Man har jo tusen spørsmål, for vi aner jo ikke hva som har skjedd. Det er ekkelt å tenke på om det er noen som har gjort noe med henne, sier Christine.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer