Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Kan nesten ikke gå trygt på gata lenger

Søstrene Christine (25) og Michelle (14) er skremt etter at Sigrid (16) forsvant. - Håper hun dukker opp.

REDDE: Søstrene Christine (25) og Michelle (14) synes det er skummelt at det skjer så nært. Foto: Jonas Rasch / Dagbladet.
REDDE: Søstrene Christine (25) og Michelle (14) synes det er skummelt at det skjer så nært. Foto: Jonas Rasch / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Det er vemmelig at det skjer så nært. Vi går jo ofte forbi her og hun gikk jo fra Vetlandsveien, som er like ved der vi bor. Michelle er jo jevnaldrende, så det er ekkelt å tenke på, sier Christina Karang (25) til Dagbladet.

Dagbladet møtte Karang og søstera Michelle Palmberg (14) ved barnehagen i Dalbakkveien 75, der tidligere på dagen hadde funnet Sigrid Giskegjerde Schjetnes mobiltelefonen, sko og sokker.

Men 16-åringen er fremdeles sporløst forsvunnet. Sporene stopper rundt 300 meter fra foreldrenes hus.

Samme omgangskrets Michelle kjenner godt til Sigrid, og er del av samme omgangskrets. De møttes blant annet da Sigrid spilte fotball og innebandy, i tillegg til andre anledninger som 17. mai-feiringen i år.

- Det er særlig ekkelt når det skjer sånne ting med noen man kjenner. Det verste er kanskje at man ikke vet hva som har skjedd. Jeg håper hun dukker opp. Det viktigste er at hun kommer tilbake i live, sier Michelle.

- Man har jo tusen spørsmål, for vi aner jo ikke hva som har skjedd. Det er ekkelt å tenke på om det er noen som har gjort noe med henne, sier Christine.

- Det er litt anerledes når det skjer nede i sentrum, men det er skummelt når det skjer så nært. Alle kjenner jo alle her. Man kan nesten ikke gå trygt på gata lenger. Dette kunne jo vært Michelle, sier hun videre.

Nå går de ikke alene.

- Jeg fyller opp bilen min med venninne hennes og kjører dem trygt hjem, sier Christine.

Rart at ikke noen hørte noe Hun reagerer på at ingen har sett noe til hva som skjedde.

- Det er spesielt at ingen har sett noe. Det er ikke akkurat stille her. Det er en bensinstasjon i gaten og mange biler som kjører forbi, og natt til søndag er det jo mye folk ute. Det også et populært sted å gå tur, sier 25-åringen til Dagbladet.

Naboer skal imidlertid ha hørt et langt, redsesfullt skrik. Søndag kveld begynte dykkere å søke etter 16-åringen i Østensjøvannet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media