Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kan snart forlate sykehuset

Patrick Deuel (42) ble i juni innlagt på sykehus fordi hjertet hans ikke klarte mer. 22. januar skrives han ut etter å ha tatt av seg hele 209 kg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da han ble innlagt, mente legene operasjon var eneste utvei for at han skulle overleve. De var imidlertid usikre på om han var sterk nok til å tåle påkjenningen.

Amerikaneren får nå behandling for en infeksjon han har pådratt seg på South Dakota sykehus, og er ellers friskmeldt for blant annet hjerte- og diabetasproblemene han hadde tidligere. Deuel har fått innsnevret magesekken, blitt satt på en diett på 1200 kcalorier, og må følge et treningsprogram.

- Han gjør framskritt og kan gå rundt inne, men har fortsatt store utfordringer foran seg, sier lege Steven Guse.

Selv sier han ifølge nyhetsbyrået AP at han ikke er redd for å havne i det gamle mønsteret med overspising når han kommer hjem igjen til Valentine i Nebraska.

- Jeg har lært mye mens jeg har vært her, jeg vil bare fortsette å gjøre det jeg har gjort her, sier Deuval, som håper å komme ned på 109 kgs vekt.

Deuel har forgjeves forsøkt mange dietter i løpet av sitt liv. Midt på 1990-tallet sluttet han å gå ut, og de siste månedene før han havnet på sykehus, måtte han holde senga hele tiden, mens hans kone pleiet ham.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media