Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kan stå bak sju drap og for å ha bundet kvinne i container som en hund. Nå forteller moren hans hvorfor

- De tullet med ham. Det syns han ikke var morsomt.

Kala var holdt som fange i en container i to måneder. Den lokale sheriffen i South Carolina i USA sier hun var lenket som en hund med kjetting rundt halsen. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Sønnen Todd Kohlhepp kan ha stått bak sju drap. Nå forsøker moren å forklare hva hun tror skjedde da sønnen drepte fire personer i en motorsykkelbutikk for 13 år siden.

3. november fant politiet 30 år gamle Kala Brown, som sammen med kjæresten hadde vært savnet siden august.

MULIG SERIEMORDER: 45 år gamle Todd Kohlhepp kan ha stått bak hele sju drap. Han har tilstått å ha drept de fire ansatte i motorsykkelbutikken, i tillegg er han siktet for å ha drept de tre som er funnet døde i hagen hans. Foto: EPA/HANDOUT
MULIG SERIEMORDER: 45 år gamle Todd Kohlhepp kan ha stått bak hele sju drap. Han har tilstått å ha drept de fire ansatte i motorsykkelbutikken, i tillegg er han siktet for å ha drept de tre som er funnet døde i hagen hans. Foto: EPA/HANDOUT Vis mer

Etterforskerne fant henne fastlenket rundt ankelen og halsen, som en hund, mens hun desperat ropte etter hjelp inne i en container i Todd Kohlhepps hage, skriver Fox6now.com.

Den 45 år gamle mannen ville først ikke samarbeide med politiet, men to dager etter funnet av Kala Brown ledet han politietterforskerne fram til tre nye funn i hagen. Først fant politiet liket av den savnede kjæresten til Brown, så to andre lik.

Skjøt fire i motorsykkelbutikk

Så hadde 45-åringen enda flere overraskelser til politiet. Han kunne fortelle at han skjøt fire mennesker i en motorsykkelbutikk i 2003.

I november 2003 dro han til en motorsykkelbutikk i Chesnee i Sør-Carolina, og kom i prat med eieren av butikken og en ansatt.

- Han ville lære seg å kjøre motorsykkel. Men i butikken lo de av ham da han falt av sykkelen, sier Kohlhepp sin mor Regina, til Fox6now.com.

Hun mener han ble presset, og at han i ren desperasjon skjøt de fire ansatte i motorsykkelbutikken.

- Du vet, dette er grunnen til at man forteller barn at de ikke skal mobbe andre. Dette kan bli konsekvensen, sier hun.

Mulig seriemorder

45-åringen er siktet for hele sju drap. Han har tilstått å ha drept de fire ansatte i motorsykkelbutikken, i tillegg er han siktet for å ha drept de tre som er funnet døde i hagen hans, skriver CNN.

- Todd ble mobbet og var flau over det, jeg tror bare han holdt det inni seg, sa moren til kanalen torsdag.

Likene av butikkmedarbeiderne ble funnet inne i motorsykkelbutikken.

Enka etter eieren av motorsykkelbutikken, Melissa Brackman, forteller en helt annen versjon av hva som skjedde i butikken enn Koelhepps mor. Hun mener at mannen hennes tullet på en måte som en vanlig person ikke ville hisset seg opp over.

- Mannen min og en medarbeider tullet med ham, og sa: «Er den andre motorsykkelen din også stjålet? Har ikke du nok motorsykler fra før?» De tullet, og Kohlhepp sa at det gjorde han sint, sier Brackman i et intervju med CNN.

Tidligere dømt for kidnapping

45-åringen jobbet som eiendomsmegler i området der han bor. Tidligere er han dømt til for å ha kidnappet en 14 år gammel jente i Tempe i Arizona i 1987. Da fikk han 15 års fengsel.

Opprinnelig var han siktet for å ha kidnappet, seksuelt misbrukt og for å ha utøvet vold mot jenta, men disse anklagene falt da han erkjente å ha kidnappet henne.

Todd Kohlhepp er for øyeblikket varetektsfengslet uten mulighet for løslatelse mot kausjon. Hittil er han siktet for å ha begått fire drap, men han risikerer å bli siktet for sju.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!