Kan tilgi ektemannen

Jenny Sanford føyer seg til rekken av forsmådde politikerkoner.

HAR TENKT SEG OM: Jenny Sanford, guvernør Mark Sanfords fraseparerte kone, sier hun kan finne det for godt å tilgi ektemannens utroskap. Foto: AP Photo/Alice Keeney
HAR TENKT SEG OM: Jenny Sanford, guvernør Mark Sanfords fraseparerte kone, sier hun kan finne det for godt å tilgi ektemannens utroskap. Foto: AP Photo/Alice Keeney Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Jenny Sanford kan bli den neste kvinnen som føyer seg til rekken av forsmådde amerikanske politikerkoner.

Hun har tenkt seg om et par ganger, og sier i en e-post til amerikanske reportere at hun kan finne det for godt å tilgi ektemannen, guvernøren Mark Sanford, etter hans utenomekteskapelige eskapader, melder nyhetsbyrået AP.

Må vise at han angrer Ekteparet separerte seg da det ble offentlig kjent at guvernøren hadde et forhold til den argentinske tidligere reporteren Maria Belen Chapur (41).

E-posten er en av hennes første offentlige uttalelser etter at ektemannen innrømmet for hele verden at Chapur er hans sjelefrende, men at han prøver å forelske seg i kona igjen.

- Tilgivelse åpner døra for at Mark kan forsøke å bli sammen med meg igjen. Men det vil ta tid før vi kan leve sammen, det krever at han viser at han angrer, og det vil ikke være enkelt, sier Jenny Sanford i meldingen.

Utro politikereDe tre siste årene er det flere politikere som har skeiet ut privat og har fått betale for det gjennom media.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer