Kan tjene over en halv million på å ha gått seg vill

Backpackeren Jamie (19) fikk seg kjendisagent 24 timer etter at han kom til rette.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Han hadde 200 redningsmannskap på let etter seg og overlevde mot alle odds tolv dager i regn, tjukk tåke og null grader i den australske villmarka.

I dag, bare 24 timer etter at backpackeren Jamie Neale (19) tumlet ut av skogen, har han fått seg en kjendisagent som skal selge historien hans til høystbydende, melder The Times.

Både Neale og faren Richard Cass står nå på lista over klientene til agenten Sean Anderson fra Sydney.

Fra før representerer Anderson blant annet to gruvearbeidere som overlevde 14 dager i en kollapset gruve i Tasmania i 2006.

Bud på en halv millionAnderson nekter å si om han har fått tilbud fra media som er interesserte i å kjøpe historien, men ifølge en annen australsk agent, Max Markson, er det kommet et bud på nærmere en halv million kroner.

Max Markson tror Neales historie kan tjene store summer fra ukeblad, aviser og TV-program, samt reklamer.- Det er en flott historie om overlevelse, sier Markson til The Times.

- Han kan i tillegg reise rundt som gjestetaler, han kan undervise, snakke med barn på skoler og lære dem hvordan man overlever i villmarka. Han kan til og med lage en kokebok, «Jamies 12-dagers slankekur».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer