Kan tjene penger på elevsex

Barneskolelæreren ble dømt til syv års fengsel for sex med sin 13 år gamle elev. Nå kan begge tjene store penger på affæren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mary Kay Letourneau (38) ble dømt for å ha voldtatt sin tidligere elev Vili Fualaau fra han var bare 12 år gammel. Hun har født to av hans barn, nå soner hun en dom på syv og et halvt års fengsel.

Mandag slo en ankedomstol fast at Letourneau kan tjene penger på forholdene hun er dømt for, i form av å selge historien sin som bok eller filmmanuskript, skriver apb News. I utgangspunktet ble hun fradømt retten til å tjene penger på saken av en lokal domstol i King County i den amerikanske delstaten Washington.

Krever 8,5 millioner

Forrige uke leverte Fualaau, som nå er 16 år, og hans mor et erstatningskrav mot forstaden Des Moines og skoledistriktet. De krever 1 million dollar, eller 8,5 millioner norske kroner, fordi de mener politiet og skoleverket ikke maktet å beskytte ham mot lærerens seksuelle tilnærminger. Tidligere har Fualaau og hans mor betegnet forholdet som en kjærlighetsaffære.

Ifølge apb News blir det sagt at Leturneau jobber med et bokmanus som beskriver hennes forhold til Vili Fualaau. Forholdet startet da han var 12 år og hun var mor til fire, etter at hun først hadde vært hans barneskolelærer i en forstad til Seattle.

Lærer og elev fikk to barn sammen. Nummer to skal ha blitt unnfanget mens Leturneau hadde permisjon fra soning under den forutsetningen at hun ikke skulle oppsøke gutten. Nå bor begge barna hos Fualaaus mor.

I FENGSEL:<B> Mary Kay Letourneau (38) ble dømt for å ha voldtatt sin tidligere elev. De to har to barn sammen