Kan være dumpet et annet sted

SKIEN (Dagbladet.no): Politiet i Skien utelukker ikke at liket av Gry Hosein er skjult et annet sted enn ved sandtaket i Trommedalen, der søket etter kvinnen har vært konsentrert. I verste fall må politiet utvide søkeområdet med flere mils radius.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gårsdagens søk i sandtaket i ga ingen resultater. I tillegg til de menneskelige ressursene som deltok i søket, ble i alt sju hunder også brukt for å finne eventuelle levninger etter Gry Hosein. To av disse hundene er spesialtrent til å finne døde mennesker.

Mange observasjoner

Politiet har fått inn et 20-talls tips om observasjoner i Grenland av biler som ligner på en rød Opel Kadett stasjonsvogn som Gamal Hosein disponerer. Bilen skal også være observert andre steder enn sandtaket der politiet mener Gry kan ligge. Dersom observasjonene stemmer, betyr det at politiet kanskje må utvide søkeområdet betraktelig.

- Det er gjort observasjoner som er flere mil unna, sier politiadvokat Jon Borgen til Varden i dag. Han vil ikke gå nærmere inn på om disse obersvasjonene av en rød Opel Kadett er gjort i Telemark fylke eller ikke.

Dersom Gamal Hosein har tatt livet av sin kone og skjult Gry, har han hatt god tid til å kvitte seg med liket. Gry Hosein ble nemlig ikke meldt savnet før 11 timer etter at videokiosken ved Odd stadion i Skien ble stengt. Siktede har forklart at han sov hjemme den natten.

Kriminalsjef Ragnar Holm sier til Varden at sandtaket i Trommedalen kan ha vært en mellomstasjon i prosessen med å skjule Gry Hosein. Han utelukker derfor ikke at kvinnen kan være dumpet flere mil unnå Skien.

Så mann med spade

Aftenposten skriver i dag om et ektepar fra Larvik som så en mann med spade i sandtaket i Trommedalen dagen da Gry forsvant. Obersvasjonen skal ha skjedd ved 15.15-tida. Mannen som ble observert oppførte seg som om han var blitt avslørt da han ble sett.

I natt har det blitt mildere i Skiensområdet. Det betyr at snøen smelter, noe som vil lette arbeidet med å lete etter et lik av Gry Hosein. Letingen gjenopptas i dag.