Prekær situasjon:  Hvis ikke Lillestrøm får inn minst 5 millioner innen et par uker, kan hele klubben være historie. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
Prekær situasjon: Hvis ikke Lillestrøm får inn minst 5 millioner innen et par uker, kan hele klubben være historie. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADETVis mer

Kanarifugler i likviditetsskvis

Lillestrøm mangler minst fem millioner i kontanter for å komme gjennom regningsbunken før sommeren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): - LSK har et eiendomsselskap med høy belåning, men verdier ut over det. Men vi har en leietager som ikke betaler, det er klubben, sier styreleder i Lillestrøm Sportsklubb, Heidi Scheie, til Finansavisen.

Romerikes Blad fortalte torsdag at klubben trenger 5 millioner i løpet av kort tid for å komme gjennom regningsbunken. Hvis ikke dette kommer inn, står klubbens eksistens i fare.

- Situasjonen er prekær slik det er i dag, sier hun.

- Lyns A-lag gikk konkurs, men dette var skilt ut fra bredde- og barneidretten som ikke ble trukket med. Hvordan er det i Lillestrøm?

- En konkurs vil gå ut over hele klubben, sier Scheie til Finansavisen.

Balanse i 2015? - Jeg kom inn som styreleder i februar-mars, og har ryddet i klubben. Vi håper på balanse i regnskapet neste år, sier hun.

Denne visjonen overskygges dog av det umiddelbare kontantbehovet - pengene bør ifølge Finansavisen nemlig være på plass innen et par uker.

Flere nyheter Ingen Viking-retur for Hangeland
Pelé satt i bilkø da Brasil spilte
Fare for NRK-streik under VM i fotball