Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kanawa kommer

Stjernesopranen Kiri Te Kanawa er blitt en virkelig god Norges-venn de siste åra. 8. november står hun igjen på scenen i Oslo Spektrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sist hun sto på en norsk scene var under Festspillene i Bergen for et knapt år siden. Det var hennes tredje besøk i landet på ti måneder. Både Holmenkollen og Oslo Spektrum har hatt besøk av Dame Te Kanawa, og nå kommer hun tilbake til hovedstadens storstue. Kringkastingsorkestret skal ledsage den newzealandske sopranen.

Rundt 8000 billetter blir lagt ut for salg, men billig blir det ikke. Rimeligste billett er på 450 kroner. For å sitte aller best må du ut med 750 kroner.

Det er foreløpig hemmeligholdt hvilket repertoar Kanawa skal holde seg til, men det er grunn til å tro at det dreier seg om kjente og kjære arier fra operalitteraturen. Det er heller ikke offentliggjort hvem som skal dirigere det utvidede Kringkastingsorkestret.