Kannibal-dagdrømmer risikerer livstid i fengsel

Uten å ha skadet noen som helst.

GRUFULLE PLANER:  Ved å legge fram chattelogger fra internett har aktoratet vist hvilke grufulle fantasier Gilberto Valle har hatt. Blant annet fantaserte han om å koke og spise sin kone. Illustrasjon: REUTERS/Jane Rosenburg
GRUFULLE PLANER: Ved å legge fram chattelogger fra internett har aktoratet vist hvilke grufulle fantasier Gilberto Valle har hatt. Blant annet fantaserte han om å koke og spise sin kone. Illustrasjon: REUTERS/Jane Rosenburg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): New York-politimannen Gilberto Valle har ikke skadet noen. Men han har beviselig hatt bisarre fantasier som innebærer kannibalisme, tortur og drap.

I dag ble han funnet skyldig for å blant annet ha planlagt å kidnappe, voldta og drepe en rekke kvinner, blant dem hans kone. Men som Slate.com skriver har han aldri utført noen av disse tingene. Han har ikke skadet noen av kvinnene som har entret vitneboksen under rettssaken, og han har aldri smakt menneskekjøtt. Det ble med fantasien.

Nå risikerer han blant annet livstid i fengsel for kidnappingsplanene og ett år for å ha brutt seg inn en database.

Kalte seg «Girlmeat Hunter» Kjernen i saken er hvor reelle fantasiene, eller planene, har vært. For selv om Valle ikke har skadet noen av kvinnene har påtalemyndigheten vist at han overvåket noen av de potensielle ofrene i tillegg til at han søkte dem opp i databaser han hadde tilgang på. Og politimannens fantasier har vært mulig å legge fram med samtalelogger på internett, der han kalte seg «Girlmeat Hunter», ifølge New York Times.

Som Dagbladet tidligere har omtalt er det grufulle planer han skisserte i enkelte av samtalene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer