Kannibal drepte to

Slapp ut av fengselet etter drap - drepte igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Peter Bryan (34) slo i hjel Nisha Sheth (20) for 12 år siden. Den unge jenta var på jobb i familiens egen klesforretning da Bryan slo henne til døde med en hammer. Han ble dømt for drapet og sonet på et høysikkerhetssykehus, men ble sluppet fri i 2001 etter å ha blitt fremstilt for en helsekomité. Etter soning fikk han oppfølging i bydelen der han bodde i London.

Men i frihet viste det seg at Bryan fortsatt var like farlig: I februar i fjor drepte han sin egen kamerat, Bryan Cherry (43). Politiet ble tilkalt av naboer som hørte redselsskrik. De fant våpen strødd over hele leiligheten.

Drapsmannen var i ferd med å forberede et måltid av kjøttet til den døde, skriver BBC. På komfyren fant sjokkerte politifolk en gryte med kokende innhold fra kannibalens offer.

Bryan ble varetektsfengslet og sendt til et spesialsykehus for farlige fanger i påvente av rettssaken. Der angrep han en medpasient som også var drapsmann. 59 år gamle Richard Loudwell ble offer for kannibalen før noen rakk å hindre drapet.

I dag falt dommen mot Peter Bryan i Old Bailey i London i dag.

- Saken gir en skremmende innsikt i sinnet til en mann som bokstavelig talt har utviklet en appetitt for drap, sa aktor Aftab Jafferjee og kalte mannen «unikt farlig».

Bryan er dømt til livsvarig fengsel. Dommeren understreker at livsvarig betyr at fangen skal være innesperret resten av livet av hensyn til samfunnet, fordi han fortsatt er farlig.

- Volden var ekstrem og uforutsigbar begge ganger, ledsaget av bisarre og seksuelle overtoner, sa dommeren.

DREPT: Politi på åstedet for et år siden, etter at levningene til Bryan Cherry ble funnet. Drapsmannen var på åstedet da politiet kom. Foto: SCANPIX
DREPT: Politi på åstedet for et år siden, etter at levningene til Bryan Cherry ble funnet. Drapsmannen var på åstedet da politiet kom. Foto: SCANPIX Vis mer