Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kannibal spiste toåring

42-åring pågrepet av indisk politi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Indisk politi har pågrepet en 42 år gammel mann som skal ha bortført, stekt og spist en to år gammel jente, skriver den indiske avisen The Telegraph.

42-åringen tilhører en lokal stamme som holder til i skogene i Nellore i Indias sørlige delstat Andhra Pradesh. Under avhør skal han ha hevdet at det var sult som drev ham til det bestialske drapet.

To år gamle Vasantha ble bortført 16. desember, mens hun lå og sov sammen med moren i en hytte i landsbyen Punjalurupadu.

Først etter at landsbyboerne hadde lett etter den lille jenta i to døgn, og undersøkt alt fra brønner til jorder i området, tok de desperate foreldrene kontakt med politiet.- Det var rapporter om hyene-angrep i nærheten. En flokk på fem hyener hadde vært i landsbyen, og vi mistenkte først at det var de ville dyrene som hadde tatt barnet vårt, fortalte den 26 år gamle moren Sheshamma.

Påviste funnsted

Etter å ha hørt hvordan 42-åringen hadde spist en kalv rå, fattet landsbyboerne mistanke og tok ham med til politiet. Under avhør tilsto han å ha bortført lille Vasantha, og tok politiet med til stedet der han hadde skjult beinrestene.

- Han viste oss hvordan han først kvalte henne, før han tente bål i skogen og spiste henne, forteller politiinspektør Prasada Rao til The Telegraph.

42-åringen ble straks lagt i jern og overført til et mentalsykehus i Hyderabad, skriver den indiske avisen.

- Han snakker ikke lenger og er svært vill av seg. Han vil bare ha kjøtt og når vi gir ham ris og frukt så kaster han det unna, forteller Rao.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media