Kannibalens video vist

- Jeg håper at jeg snart finner et nytt offer, kjøttet har snart tatt slutt, skrev den tyske kannibalen på Internett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mandag fortsatte rettsaken mot Armin Meiwes, tyskeren som nylig ble kjent for å ha drept og spist en 42-årig dataingeniør. Som tidligere nektet han for å begått noe drap - ifølge Expressen sa han at han i høyden var skyldig i dødshjelp eller hjelp til selvmord.

- Han ga meg sin kropp, sa Meiwes.

De siste restene av dataingeniøren ble funnet i porsjonsposer i kannibalens fryser.

Lette etter flere offer

Meiwes skal gjennom Internett ha begitt seg ut på jakt etter nye offer. Politet i delstaten Hessen fortalte mandag i sine vitnemål at de hadde kartlagt kannibalmøtesteder på nettet, og konstaterte dermed at Meiwes ikke er alene om sin morbide tilbøyelighet.

- Her er det lærere, tannleger, statstjenestemenn og håndverkere - helt vanlige personer, sa politimannen Wilfried Fehl.

Fehl hadde tidligere gått gjennom Meiwes datamaskin og fant 400 personer kannibalen har hatt kontakt med.

Fikk se videoen

Etter vitnemålene og Meiwes beskrivelse av at ofrene hans skulle være unge, og ikke tjukke, ble videoen der han slakter og parterer dataingeniøren vist. Dette foregikk for lukkede dører.

Videoen skal Meiwes ha brukt for å bli seksuelt stimulert, noe påtalemakten ser som bevis for at det er begått et seksualdrap.

I et av forhørene før rettsaken skal Meiwes ha fortalt politiet at kannibalismen var noe som tvang seg over ham når det var fullmåne.

<B>ANKLAGET FOR DRAP OG KANNIBALISME:</B> Armin Weiwes i retten mandag.