«Kanosvindlerne» kan le hele veien til banken

«Kanoparet» John og Ann Darwin har mange millioner kroner gjemt unna, etter tidenes svindel. Og britisk politi kan ikke røre dem.

KANOSVINDLERE: John Darwin(t.v) og kona svindlet til seg mange millioner kroner og flyttet til Panama. Foto: ANDREW YATES/CLEVELAND POLICEFILES
KANOSVINDLERE: John Darwin(t.v) og kona svindlet til seg mange millioner kroner og flyttet til Panama. Foto: ANDREW YATES/CLEVELAND POLICEFILES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I 2008 kunne Dagbladet.no fortelle den elleville historien om engelskmannen John Darwin, kona Ann, en kanotur, et dødsfall, en sørgende kone og mange millioner kroner i livsforsikringspremie.

Det tragiske havariet, der John Darwin offisielt omkom, var imidlertid en gedigen forsikringssvindel. John Darwin var ikke død, og kona Ann var ikke en sørgende enke. John Darwin har sonet fengselsstraffen sin, og i disse dager avslutter kona Ann Darwin sine dager bak murene. Men hva skjedde egentlig med «Kanoparet»?

The Daily Mail kan nå avsløre at svindlerparet vil være langt fra fattige når de har sonet ferdig fengselsstraffen. Mange millioner kroner kan være gjemt bort i eiendom og hemmelige bankkonti i Panama.

Svindelen I 2002 ble tobarnsfaren John Darwin meldt savnet etter en kanotur i Nordsjøen.

I en hjemmesnekret kano hadde han lagt ut på tur fra parets hjem i Heartpool. Men denne turen skulle vise seg å være starten på en fantastisk svindelhistorie. I stedet for å reise hjem som vanlig fingerte  John Darwin et havari, mens kona meldte ham savnet og fortalte de to sønnene deres at pappa var død.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer