Kaos etter brann i Oslo

Oslo-folk som skulle ta trikk og buss mot Grünerløkka i ettermiddag, måtte ta bena fatt. Trafikken stoppet helt opp etter brann ved Anker Hotell.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg er beboer på Anker studentboliger. Ifølge  nyhetene var boligen ubebodd, men det er feil, skriver Kim Helgesen i en email til Dagbladet.no.

- Jeg satt i min leilighet, to etasjer og 8 leiligheter bortenfor intetanende da det smalt kraftig. Dette er den samme eksplosjonen som folk ble evakuert fra andre steder.

- Mediene ble varslet, men ikke vi som bor der.. Vi ble IKKE evakuert eller varslet, hadde dette skjedd med en annen vind ville jeg neppe vært her nå!

Ifølge Helgesen er brannalarmen på stedet er koblet ut under arbeidet. Han har fått opplyst at den ikke bli satt på før arbeidene er ferdige til etter sommeren.

- Dette er tredje brann på kort tid.. og ingen av gangene er vi varslet.. nå var den farlig nær, sier Helgsen.

Mange skuelystne samlet seg for å se på brannen rett ved Akerselva midt i Oslo sentrum. Tjukk svart røyk veltet ut over Grünerløkka fra byggeplassen til studenthjemmet i Hausmannsgate.

Hybelboerne ble evakuert av politiet.

All trafikk i området stoppet opp og verken trikk, buss eller biler kom forbi det travle krysset Hausmannsgate og Storgata.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer