PÅGREPET: En mann blir anholdt mistenkt for voldtektsforsøk i Skippergata i Oslo. Det er en hektisk natt for politiet i hovedstaden. Foto: FirstFoto
PÅGREPET: En mann blir anholdt mistenkt for voldtektsforsøk i Skippergata i Oslo. Det er en hektisk natt for politiet i hovedstaden. Foto: FirstFotoVis mer

Kaos-natt for Oslo-politiet

Mann mistenkt for voldtektsforsøk pågrepet i Skippergata. Flere slosskamper i sentrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) Det er en svært travel natt for Oslo-politiet. Etter det Dagbladet.no erfarer er en mann pågrepet for voldtektsforsøk på toalettet på et utested i Skippergata-området. Mannen ble pågrepet på grunnlag av en vitnebeskrivelse.

- Det stemmer at en mann er pågrepet, mistenkt for å ha utført seksuelle handlinger mot en kvinne mot hennes vilje på et utested i Skippergata, sier Ingunn Braset ved sentralvakta i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Braset ønsker ikke å uttale seg noe videre om hendelsen.

Ikke oversikt

Spesielt mellom 04 og 0430 var det hektisk, opplyser operasjonsleder Hilde Walsø til Dagbladet.no.

- I den perioden hadde vi ikke helt oversikt. Det var nær sagt bråk på hvert eneste hjørne, men folk forsvinner til alle kanter når politiet ankommer, sier Walsø til Dagbladet.no.

Hun forteller om gjentatte tilfeller av slossing, men uten alvorlige skader.

- Ingen er kjørt på Ullevål, men det har blitt noen turer på legevakta.

Flere pågripelser

Imidlertid har ingen polititjenestemenn kommet til skade.

- Det bølger frem og tilbake. Vi gjør det vi kan for å stagge gemyttene.

Ved halv fem-tiden smalt det i krysset Karl Johans gate/Skippergata. Walsø kjenner ikke til bakgrunnen for konflikten, men her fikk i alle fall politiet kontroll over en av voldsmennene.

- En person er pågrepet, opplyser Walsø.

Walsø har ikke fullstendig oversikt over hvor mange som er pågrepet, men hun opplyser om at det er foretatt flere pågripelser i løpet av natten. Blant disse finnes det også flere promillesjåfører.