Kaos på Lillestrøm

Sentrale trafikk-kanaler kan bli sperret etter at to godstog kolliderte ved Lillestrøm Stasjon i natt. Ingen personer ble skadd i ulykken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-To tankvogner med propan kom i brann da et godstog kjørte inn i et annet bakfra på Lillestrøm stasjon litt før klokken 01 i natt. Totalt skal det være 104 tonn propan i tankvognene, opplyser NTB. Det skal i følge fagfolk være liten fare for eksplosjon, men brannfolk er i beredskap. Brannvesenet har også opprettet en sikkerhetssone på 200 meter rundt de brennende vognene.

Dersom brannen forsetter, vil sperringene føre til at ingen av sporene ved Lillestrøm kan brukes i morgen tidlig. NSB vil satse på busstransport for å bringe passasjerer forbi Lillestrøm stasjon, men frykter større forsinkelser i morgenrushet. NTB melder også at Nedre Rælingvei er stengt.

- Vi vil forsøke å finne alternative transportløsninger for togpassasjerene. Men hvis alle som pleier å ta toget fra Lillestrøm møter opp, vil det bli kaos. I dag må vi derfor oppfordre folk til ikke å ta toget, sier informasjonssjef i NSB, Preben Colstrup.

Ved 03-tiden opplyste politiet at brannvesenet hadde bestemt seg for å la gassen brenne ut uten å forsøke å slukke den.