Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Snøkaos og flere veistrekninger blokkert i Kristiansand-området

Kaos på snødekte veier i Agder

Flere strekninger er blokkert på E18 på grunn av snøkaos.

AMBULANSE SNØFAST: Kulden og snøværet fortsetter og lage utfordringer på Sørlandet. En ambulanse har satt seg fast på E18 vestover mot Kristiansand og publikum er på vei for å hjelpe å få den løs mens den skal krysse over veibanen.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
AMBULANSE SNØFAST: Kulden og snøværet fortsetter og lage utfordringer på Sørlandet. En ambulanse har satt seg fast på E18 vestover mot Kristiansand og publikum er på vei for å hjelpe å få den løs mens den skal krysse over veibanen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge Agderposten er det nå så mange vogntog som står fast på E18 øst for Kristiansand, at trafikken må ledes gjennom Sørlandsparken, et næringsområde like utenfor byen.

Statens vegvesen kontrollerer vogntog både på E39 vest for Kristiansand og E18 øst for byen. 17 vogntog ble stanset da de kjørte ut fra Superspeed som ankom klokka 15.30. De får ikke kjøre videre før de er kontrollert og funnet i orden.

Politiet oppfordrer folk til å holde seg hjemme, ifølge NRK.

– Nå er det helt kaos, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Per Kristian Klausen, til kanalen.

SAKTE TRAFIKK: Trafikken går sakte gjennom Kristiansand som her i Narvigbakken øst for sentrum der flere trailer står fast.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
SAKTE TRAFIKK: Trafikken går sakte gjennom Kristiansand som her i Narvigbakken øst for sentrum der flere trailer står fast. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer

Trafikken står i alle bakker i Kristiansand kommune, både øst og vest, blant annet står rundt 20 vogntog i kø på grunn av ett vogntog som har kjørt seg fast.

Det er store forsinkelser på bussene i Kristiansands-området, mellom Kristiansand og Grimstad og Grimstad/Arendal. Det er også problemer på E39 mellom Kristiansand og Mandal med vogntog som sperrer trafikk, melder Agder kollektivtrafikk.

NTB

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!