Kaos, slåsskamper og påkjørsel etter Kollen-fest

Politiet melder om store problemer med svært mange mennesker og slåsskamper på Frognerseteren og Holmenkollen T-banestasjoner. Flere er skadet på Voksenlia t-banestasjon.

FARLIG: En mann står bakpå den fullastede t-banen i Holmenkollen. Han blir pågrepet av politiet på Ris stasjon. Video: 2400@db.noVis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Siste: En person havnet under t-banen på Voksenlia stasjon. Vedkommende er alvorlig skadet. En annen person har fått strøm i seg i forbindelse med hendelsen og politiet jobber med å få disse to ut med helikopter.

Ytterligere fem personer har fått strøm i seg, og disse kjøres legevakten for undersøkelser. Totalt er nå derfor sju personer skadet på denne stasjonen.

​Rundt klokka 18 meldte politiet at en person er tatt opp av sporet. Skadeomfanget er uvisst. Vedkommende ble ikke alvorlig skadet.

Dagbladets reporter på stedet forteller om dramatiske scener på Besserud t-banestasjon. En person på stasjonen er dekket av blod.

Det meldes om at banen har begynt å gå igjen nå, men at det fortsatt befinner seg mange folk ved Besserud stasjon.

Innsatsleder i politiet, Arve Røtterud forteller at dagens arrangement i Holmenkollen har vært krevende for politiet.

- Det har vært mange berusede mennesker som ville slåss med politiet og mange som begynner å gå i T-banesporet. Nå hadde vi en hendelse her hvor T-banen kjørte på en person. Vi fikk først melding om at det var flere, men heldigvis var ikke det tilfellet. Vedkommende som ble truffet av T-banen fikk lettere skader. Men det er livsfarlig å gå i T-banesporet, sier Røtterud.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer