Kaostilstander på veiene

Flere trafikkulykker tirsdag skaper problemer på veiene.

TRAFIKKULYKKE: Ti biler er involvert i en ulykke på E18 ved Tønsberg. Foto: Peder Gjersøe
TRAFIKKULYKKE: Ti biler er involvert i en ulykke på E18 ved Tønsberg. Foto: Peder Gjersøe Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har i løpet av tirsdag vært en rekke trafikkulykker på E18 og dermed tidvis lang kø flere steder.

  • Klokka 14.19 ble det meldt om ti involverte kjøretøy i en ulykke på Gulli på E18 i Tønsberg. Veien i sørgående retning ble stengt. Det er flere bergingsbiler på stedet for å bistå med å fjerne kjøretøyene. Klokka 16.03 melder politiet at totalt 17 personer var involvert i ulykken. Ni personer ble sendt til legevakt og én person ble sendt til sykehus. Veien er nå åpnet igjen. - Kjør forsiktig, skriver politiet.
  • Like før klokka 14.00 meldes det om nok en ulykke på Kjellstad på E18 nordgående i Lier. Veien er stengt mens det jobbes med berging på stedet. En person er fraktet til legevakt. Klokka 14.37 er veien igjen åpnet, og trafikken går som normalt.
  • Rundt klokka 13.00 ble det meldt om en ulykke på E18 i Lier. To biler involvert.Trafikken flyter forbi stedet gjennom Krabbetunnelen.
  • I samme tidsrom meldte politiet om en ulykke mellom to kjøretøy på E18 like før Fornebu. Veien ble raskt åpnet igjen for normal ferdsel.
  • Klokka 12.00 ble det meldt om flere kjøretøy i en kjedekollisjon på E18 ved Sande. Det ble mye kø på stedet, men klokka 14.00 var veien igjen åpnet for trafikk.

Også på E6 har det vært flere ulykker tirsdag.

  • Vegtrafikksentralen Øst melder tirsdag ettermiddag om en kjedekollisjon ved Haugenseterkrysset i Ullensaker. E6 er stengt mellom av- og påkjøringsvei, og all trafikk retning Oslo tas over rampene.
  • Ved Skulleruddumpa øst i Oslo er det svært glatt, noe som har ført til at flere kjøretøy står fast i veibanen. Avkjøringen fra E6 mot Mortensrud er derfor stengt fram til veien er strødd, skriver NTB.
  • Det har vært flere ulykker på E6 ved Hauerseter, opplyser politiet i Øst på Twitter. Klokka 15.26 er veien åpen for trafikk etter berging av kjøretøy, skriver Vegtrafikksentralen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer