Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kappløpet om budsjettet

Årets travleste dag i Regjeringskvartalet er i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Hvert år skjer det samme. Journalister, byråagenter og organisasjoner kjemper om å komme først fram til dokumentene.

- Det gjelder å ha gode sko, sier Terje Solsvik i Reuters. Han har tatt på seg joggesko for anledningen. Kollega Alister Doyle er med på dette for tiende gang.

- For et par år siden var det en fotograf som mistet skoen på vei inn, men han måtte bare løpe videre for å få bildene, sier Doyle.

Doyle mener det er litt sånn barnehagestemning når alle kappes om å komme først opp trappene.

Men straks porten åpner seg, er det slutt på høfligheten. Alle stormer opp trappen, og den som minst klarer å henge med, er Dagbladets egen fotograf.

Vel inne er det en dempet men hektisk stemning, og alle pakker ned papirer i et nervøst tempo, for deretter å løpe tilbake til kontorene sine.

ROTTERACE: Det gjelder å komme først. Her leder Norsk Studentunion an, med Dagbladets fotograf hakk i hel. Foto: Anja Nygren Lohne
ROTTERACE: Det gjelder å komme først. Her leder Norsk Studentunion an, med Dagbladets fotograf hakk i hel. Foto: Anja Nygren Lohne Vis mer