Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kaprer tatt etter over 40 år

Har arrestert en mann som er ettersøkt for kapringen av et fly som ble tvunget til å lande på Cuba 40 år siden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Amerikanske myndigheter har arrestert en mann som er ettersøkt for kapringen av et fly som ble tvunget til å lande på Cuba for nesten 41 år siden. Mannen har oppholdt seg på Cuba siden da.

66 år gamle Luis Armando Pena Soltren skal framstilles for en domstol på Manhattan i New York tirsdag. To andre kaprere er tidligere dømt til 12 og 15 år i fengsel for kapringen av selskapet Pan Ams rute 281 i november 1968.

Soltren reiste tilbake til USA og overga seg til myndighetene der i helgen, het det i meldinger fra New York mandag. Det var ikke umiddelbart på det rene hvorfor han valgte å reise hjem fra Cuba. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling