Kapret trailer funnet tømt

SKEDSMOKORSET (Dagbladet): Mennene som kapret traileren med taxfree-varer visste hva som var i det anonyme vogntoget. De må ha fått tips om transporten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går fant politiet vogntoget - tømt for sprit og tobakk verdt flere millioner kroner. Det var forlatt ved ishallen på Skedsmokorset nord for Oslo.

- Vi har sikret fingeravtrykk og andre mulige spor etter gjerningsmennene, sier vaktleder Kjell Pedersen ved kriminalvakta ved Oslo politidistrikt.

Etter hva Dagbladet erfarer skal politiet ha mottatt detaljerte tips om at et spesielt kriminelt belastet miljø skal stå bak det frekke tyveriet.
Ifølge sjåføren skal en av mennene ha snakket engelsk med umiskjennelig norsk aksent. Mannen er om lag 180 cm høy og har mørkeblondt hår. Alderen beskrives som 30 til 35 år.

Kameraten er jevnaldrende, vel 175 cm høy og atletisk bygd med svært kort mørkeblondt hår. Mannen snakket flytende svensk.

Den tredje raneren har ikke sjåføren klart å beskrive.

MILLIONVERDIER: Tyvene har tømt trekkvogna og tilhengeren for sprit og tobakk. Utsalgsprisen på tyvegodset skal være flere millioner kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer