Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kaptein mistenkt etter Ekofisk-ulykke

Politiet mener kapteinen på fartøyet Big Orange viste «vesentlig uaktsomhet» da skipet braste inn i en plattform på Ekofisk-feltet i sommer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Politiet mener kapteinen på fartøyet Big Orange viste «vesentlig uaktsomhet» da skipet braste inn i en plattform på Ekofisk-feltet i sommer.

Kapteinen er nå mistenkt for brudd på skipssikkerhetsloven, melder NRK.

- Det siste er at vi har kommet til det stadiet at det er naturlig å gi kapteinen om bord i båten status som mistenkt. Han vil bli avhørt som mistenkt i neste uke, opplyser politiet.

Skipet braste inn i en plattform på feltet natt til mandag 8. juni. Fartøyet mistet motorkraften og drev inn i en vanninnsprøytingsplattform, noe som rammet deler av produksjonen på feltet.

Plattformen fikk skader på innretning, bru og brønnutstyr.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling