Coronaviruset

Karantenehotell-mareritt: - Fikk sammenbrudd

Katryna Engebretson (31) fra Texas ble bedt om å finne veien fra Oslo lufthavn til Anker Hotel på egen hånd. Til slutt måtte forloveden reise fra Drammen til Oslo for å hjelpe henne.

KARANTEHOTELL BLE MARERITT: Kitane Logan Kinvares måtte reise fra Drammen til Oslo for å hjelpe sin amerikanske forlovede, Katryna Engebretson, med å finne veien til karantenehotellet - og tilbake samme kveld. Bildet over er tatt i høst. Foto: Privat
KARANTEHOTELL BLE MARERITT: Kitane Logan Kinvares måtte reise fra Drammen til Oslo for å hjelpe sin amerikanske forlovede, Katryna Engebretson, med å finne veien til karantenehotellet - og tilbake samme kveld. Bildet over er tatt i høst. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Katryna Engebretson (31) bor til vanlig i Texas, USA. Lørdag ankom hun Gardermoen, for å feire jul i Norge med forloveden Kitane Logan Kinvares (30) i Drammen.

Boligen til Kinvares har en ekstra leilighet med eget bad og kjøkken, og Engebretson hadde håpet å kunne tilbringe karantenen der. På Gardermoen fikk hun imidlertid beskjed om at hun måtte innkvarteres ved et karantenehotell.

Kaos

Lørdag kunne VG melde at fulle karantenehotell i Ullensaker kommune førte til at tilreisende ble sendt til Oslo.

Engebretson er en av dem. Til Dagbladet forteller hun at kaoset begynte kort tid etter at hun landet 16.30 lørdag.

- De sendte meg bokstavelig talt fra den ene betjenten til den andre. Jeg snakket med fire eller fem politifolk og sikkerhetsvakter mellom grensekontrollen og der jeg hentet bagasjen, sier hun.

Engebretson fikk så beskjed om å vente i et område sammen med andre reisende.

- Jeg satt sikkert der en time-halvannen, før de begynte å samle folk og ga beskjed om at folk kunne dra på hotell. Det jeg trodde de gjorde var å organisere transport. Det viste seg å ikke være tilfelle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer