Karateekspert dømt for ninjadrap på 17-barnsforeldre

Juryen anbefaler at Leonard Gonzales Jr. (36) idømmes dødstraff.

DREPT:Ekteparet Byrd og Melanie Billings hadde 17 barn, og 13 av dem hadde de adoptert. I juli 2009 ble ekteparet drept mens ni av barna var i huset. Foto: AP/The Pensacola News Journal, Karena Cawthon/Scanpix
DREPT:Ekteparet Byrd og Melanie Billings hadde 17 barn, og 13 av dem hadde de adoptert. I juli 2009 ble ekteparet drept mens ni av barna var i huset. Foto: AP/The Pensacola News Journal, Karena Cawthon/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Byrd (66) og Melanie Billings (43) ble funnet skutt og drept i sin bolig i Beulah i Florida i 9. juli 2009.Ekteparet hadde 17 barn, hvorav 13 var adoptert. 6 av disse hadde Downs syndrom. Billings-paret ble brutalt drept med flere skudd hver.

Torsdag denne uka anbefalte juryen at Leonard Gonzales Jr. (36) blir dømt til døden for drapet på 17-barnsforeldrene.

Funnet skyldig Karateeksperten Leonard Gonzales Jr.(36) regnes som hovedmannen bak angrepet hvor en gruppe væpnede og maskerte menn i ninja-utstyr tok seg inn i ekteparets hjem og ranet og tok livet av paret.

Ni av barna var hjemme da det skjedde, og ett av barna skal ha vært tilstede da ekteparet ble drept på soverommet sitt.

Torsdag fant retten i Florida Gonzales skyldig i overlagt drap og væpnet ran. Juryen, som besto av elleve kvinner og én mann anbefalte at Gonzales blir dømt til døden.

Gonzales's straffeutmåling vil bli avholdt 9. desember, og det vil da bli avgjort om han vil bli idømt dødstraff.

- Dømt av media I løpet av retssaken skal Gonzales ha snakket ivrig med advokatene sine, ristet på hodet og smilt. Ifølge CNN skal han ha uttalt til dommeren at han ikke hadde behov for å innkalle vitner for å snakke på hans vegne fordi "bevisene taler for seg selv".

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer