VERDENS MEST SEXY:  Dette majestetiske bildet av Nord-Koreas diktator Kim Jong Un var ett av 55 bilder den kinesiske avisen publiserte i artikkelen om  «verdens mest sexy mann». Foto: NTBSCANPIX/AFP PHOTO / KCNA via KNS
VERDENS MEST SEXY: Dette majestetiske bildet av Nord-Koreas diktator Kim Jong Un var ett av 55 bilder den kinesiske avisen publiserte i artikkelen om «verdens mest sexy mann». Foto: NTBSCANPIX/AFP PHOTO / KCNA via KNSVis mer

Kåret Kim Jong-un til verdens mest sexy mann, som en spøk

Den spøken tok ikke kinesiske medier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Satirenettstedet The Onion har kåret den nordkoreanske diktatoren til verdens mest sexy mann i 2012. The Onion er kjent for å legge ut ironiske og parodiske nyheter, og har gitt Jong-un prisen med denne begrunnelsen:

«Med hans kjekke, runde fjes, hans gutteaktige sjarm og hans sterke, barske holdning, er denne Pyongyang-fødte hjerteknuseren enhver kvinnes drøm.»

Tok ikke ironien The Onion peker også på hans upåklagelige sans for mote, hans moderne hårstil og hans berømte smil.

Men at dette var ment ironisk, tok ikke den kinesiske avisen People's Daily, ifølge Ekspressen.

I en bildespesial på 55 sider presenterte de Jong-un som verdens mest sexy mann. De bruker også utdrag av begrunnelsen som The Onion har skrevet.

The Onion kårer hvert år menn de helt klart ikke synes er sexy til årets mest sexy mann. I 2011 valgte de Syrias president Bashar al-Assad.

Gått i fella før Og dette er ikke første gang kinesiske medier har gått i fella med The Onion sine nyheter. I 2002 publiserte Beijing Evening News en nyhet om at den amerikanske kongressen ville ha et nytt bygg, og at den ville forlate Washington.

The Onion sin artikkel var ment som en parodi på at enkelte sportsklubber på den tiden truet med å forlate byene for å få nye stadioner, skriver Huffington Post. Den spøken tok ikke Beijing Evening News.

Iran i baret Tidligere i år gikk også Irans offisielle nyhetsbyrå i baret da de plagierte en artikkel med tittelen «bondske hvite foretrekker Ahmadinejad foran Obama». I artikkelen skriver The Onion at bondske hvite amerikanere heller ville stemt på Irans president om de kunne, ifølge New York Post.

 MEST SEXY:  Dette er mannen som offisielt er kåret til verdens mest sexy mann av People Magazine. Skuespiller og eks-modell Channing Tatum har blant annet spilt i 21 Jump Street og Public Enemies. Foto: NTBSCANPIX/AP Photo/Dan Steinberg
MEST SEXY: Dette er mannen som offisielt er kåret til verdens mest sexy mann av People Magazine. Skuespiller og eks-modell Channing Tatum har blant annet spilt i 21 Jump Street og Public Enemies. Foto: NTBSCANPIX/AP Photo/Dan Steinberg Vis mer